Yaz makyajınız nasıl olmalı

26.04.2016
585
Yaz makyajınız nasıl olmalı
REKLAM ALANI

Yaz sıcakları üzerimizde etkisini yavaş yavaş  gösterirken bir çok bayanın ortak sorusu olan  nasıl makyaj  yapacağımız konusunda bazen kararsız kalabiliyorlar ,Oysa ki yaz demek,yenilik,güzellik  tazelik ve renk demektir.

Peki, bu sıcak  havalarda cildimizi yormadan makyaj yapmanın sırları nelerdir?

-Makyaj yaparken önce ve sonra  makyaj sabitleyici spreylerden kullanarak makyajınızı yaz sıcaklarına karşı korumada yardımcı olabilirsiniz.

REKLAM ALANI

Yağlanmaya oldukça müsait olan T bölgesinin parlamasını önlemek için, alnınız ve burun bölgenize makyaj  bazı uygulayabilirsiniz.

Yaz mevsiminde kaş farı kullanmayı tercih etmek yerine, kaş kalemi kullanırsanız daha kalıcı olduğunu makyajdan sonra anlayacaksınız.

Doğal tonlarda far bazınız yoksa, makyajınızı  bir fırça yardımı ile göz kapaklarınıza sürebilirsiniz. Gözünüze derinlik vermek için far kullanmak yerine, nude tonlarında bir göz kaleminden yararla bilirsiniz.

Likit fondöten sürüyorsanız, çapraz fırça darbeleri ile iyi uygulayın. Böylece terlerseniz dahil fırça darbeleri görünmez olacaktır.

-Makyajınızı sabitlemek için yapabileceğiniz pudrayı ise fırça yardımı ile ufak vuruşlar şeklinde uygulayın. Pudranın terleme karşısındaki en önemli silahınız olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.