Mükemmel kirpiklere sahip olmanın yolları

15.12.2015
529
Mükemmel kirpiklere sahip olmanın yolları
REKLAM ALANI

Merhaba sevgili arkadasca.net kullanıcılarımız sizlere bir çok alanda paylaştığımız bilgiler gibi bakımlı bayan alanındada paylaşımda bulunacağız.Umarım sizlerin istediği şekilde sizlere yardımcı olmuşuzdur.Dolgun, kıvrık ve aynı zamanda da uzun kirpiklere sahip olmak isteyen bayanlar size vereceğimiz bu 3 tüyo ile bunu elde etmeniz mümkün.

Maskara uygulaması neredeyse her gün başvurduğumuz günlük kullanımlardan bir tanesi. Çok fazla maskara uyguladık ki artık bu konuda bizlerde uzmanlaştık. Ancak birkaç tüyo daha öğrenip upuzun kirpiklere kavuşmaya da hayır diyemeyiz!

Eğer upuzun ve hacimli kirpikleriniz varsa, ilgiyi bakışlarınıza taşımak için başka hiçbir göz makyajı hilesinden yardım almanıza gerek yok demektir. Maskaranın etkisini katlamak için önerilerimizi gözden geçirin.

REKLAM ALANI

İlk önce kıvırın
Kirpiklerinizi, kıvırarak daha uzun ve kıvrık kirpik görünümü elde edebilirsiniz. Kirpik kıvırıcınızı birkaç saniye kadar kirpiklerinize tutun ve bırakın. Anında daha iri bir göz görünümü sağlayacaksınız. Kirpikleriniz yukarı doğru kalkacağından irise daha fazla ışık vuracak ve voila! Daha parlak bakışlarınız etrafı aydınlatacak…

 

Topaklanmanın önüne geçmek sizin elinizde
Kimse gün içinde birbirine yapışan kirpiklerle salınmak istemez. Bunu önlemenin yolu ise maskarayı uygularken, fırça ile maskara tüpüne pompalamamak. Maskara fırçanızın üzerinde çok fazla ürün olmadığını kontrol ederek de topaklanma görünümünü önleyebilirsiniz.

 

Zig zag yöntemi
Hem topaklanmanın önüne geçmenin, hem de maskarayı her bir kirpiğinize eşit şekilde uygulayarak çekici bakışlara sahip olabilirsiniz. Maskarayı zig-zag hareketlerle uygulamak. Maskaranızı kirpik diplerinizden yukarı doğru çekerken hafif sağa ve sola salınımlar yapmayı deneyin, bu hareket her bir kirpiğinin tek tek ayrılmasını sağlayacaktır.

 

Kirpikler ile alakalı bu yazımı yetersiz bulduysanız GOOGLE‘DEN yararlanabilirsiniz.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.