Limonun güzellik için 5 faydası

19.12.2015
622
Limonun güzellik için 5 faydası
REKLAM ALANI

SELAM SEVGİLİ ARKADASCA.NET KULLANICILARIMIZ,BU GÜN GÜZELLİK KATEGORİMİZE,MUCİZE BİTKİ OLAN LİMON’NUN GÜZELLİK İÇİN 5 FAYDASINI PAYLAŞACAĞIM

 

TIRNAKLARI GÜÇLENDİRİYOR:

REKLAM ALANI

Sürekli oje kullanıyorsanız,Kullandığınız aseton ve oje nedeniyle tırnaklarınız zamanla güçsüzleşebiliyor.Bunun önüne geçmek için,Bir yemek kaşığı zeytinyağına birkaç damla limon damlatın.Bu karışımı tırnaklarınıza sürün.Bu karışımı en çok gece yatmadan önce uygulayın.

 

KURUYAN CİLTLERE ÇOK İYİ GELİYOR:

Saçımızın dersinden ve dirseklerimize kadar.Limonun mucizelerine inanamayacaksınız.Saç deriniz için Limon suyu,bal,zeytinyağı ve hindististan cevizi yağını karıştırıp sürün.10 dakika beklettikten sonra yıkayın.Kuruyan ciltler için ise,Bir adet limonu uyumadan önce kuruyan cildinize sürün ve sabah uyandığınızda yıkayın.

 

AKNEYE ÇOK İYİ GELİYOR:

Sitrik asit ve cilt sorunlarını tedavi etmede en baş sıradadır.Bir limonun ortadan ikiye ayırın ve ayırdığınız bir parçayı,Akneli bölgeye uygulayın.Sabah kalktığınızda yıkadığınızda çok etkili bir çözüm elde etmiş olursunuz.

 

DİŞLERİ BEYAZLATMADA YARDIMCI OLUR:

Çok para verip kullandığınız diş beyazlatıcıların yerine.Limon suyu ve karbonatı karıştırıp çok etkili bir çözüm elde etmiş olabilirsiniz.

 

SOLUK CİLTE İYİ GELİR:

Eğer soluk bir ciltiniz varsa ve cildinizde siyah lekeler mevcutsa.Sabahları yüzünüzü yıkadığınız suya birkaç damla limon damlatabilirsiniz.

 Limon ile alakalı yayınlamış olduğumuz bu makalemizi yetersiz bulduysanız GOOGLE‘DEN yararlanabilirsiniz.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.