Limon ile güzelleşmenin yolları

16.12.2016
714
Limon ile güzelleşmenin yolları
REKLAM ALANI

Tırnakları kuvvetlendirir

Sık oje kullanıp aseton ve oje sebebiyle tırnaklarınız zamanla güçsüzleşebilir. Bir yemek kaşığı zeytinyağına bir kaç damla limon katıp ve karıştırın. Bu karışımı tırnaklarınıza uygulayın. En etkilisi gece yatmadan önce uygulamak ve eldiven giymek olacaktır. Sabah uyandığınızda elleriniz yumuşacık ve tırnaklarınızın güçlendiğini hissedeceksiniz.

 

REKLAM ALANI

Limon Kuru cilde iyi gelir

Saç derinizden dudaklarınıza, dizlerinizden dirseklerinize kadar limonun yapmış olduğu harikalara çok şaşıracaksınız. Saç derisi için limon suyu, bal, zeytinyağı ve hindistancevizi yağını karıştırıp saç diplerine sürün. 10 dakika bekletip yıkayın. Daha yumuşak bir cilt için ise bir parça limonu yatmadan önce cildin kuru bölgelerine sürün ve sabah kalktığınızda yıkayın.

 

Limon Akneye iyi gelir

Sitrik asit cilt problemlerini iyileştirmede etmede çok etkilidir. Yarım limonu akne olan yerinize uygulayın. Gece yatmadan önce uygularsanız ve sabah kalktığınızda durularsanız daha etkili sonuçlar alabilirsiniz. Çok  kısa bir not: Ciddi bir akne sorununuz varsa ve bir tedavi uyguluyorsanız doktorunuza danışmayı unutmayın.

Limon Dişleri beyazlatır

Pahalı malzemeler yerine limonu tercih edebilirsiniz. Limon suyu ve karbonatı karıştırarak diş macunu elde edebilirsiniz.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.