Kırışıklıklar ve Cilt Lekeleri İçin Salatalık Maskesi

24.11.2016
410
Kırışıklıklar ve Cilt Lekeleri İçin Salatalık Maskesi
REKLAM ALANI

Cilt lekeleri başta olmak üzere kırışıklıklara da iyi gelen salatalık maskesini her cilt tipleri uygulayabilir. Haftada bir düzenli uygulamayla cildinizdeki bu sorunları hafifleten doğal salatalık maskesinin yapımı da çok kolay.

Salatalık maskesi yararları

Salatalık A, C, ve bazı B grubu vitaminleri içerir. Cildi besler ve canlandırır.
Cildi nemlendirir ve kırışıklık oluşumunun önüne geçer.
Var olan kırışıklıkları hafifletir.
Güneş ve sivilce lekeleri, yara izlerinin görünümünü azaltır.

REKLAM ALANI

Salatalık maskesi yapımı;

Bir adet salatalık,
Bir kaşık yoğurt.

Salatalığı soyun ve rendeleyin. İçine yoğurt ilave edin. Yüze kolay sürülebilmesi için püre kıvamına getirin. Temiz yüzünüze göz çevresi dışında maske şeklinde sürün. 20 dakika bu şekilde bekleyin ve yüzünüzü ılık su ile yıkayın. İsterseniz yüz yıkama jeli vb. ürünlerle yıkayıp, üzerine yine kendi yaptığınız doğal salatalık toniğini uygulayarak maskenin etkisini arttırabilirsiniz. Doğal salatalık toniği videomuzu izlemediyseniz izleyerek nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Tonik olarak gül suyu da kullanabilirsiniz. Gözünüze de iki parça salatalık ile maske yapabilirsiniz. Bu işlem gözde şişkinliği ve morluğu azaltacaktır.

Haftada bir bu maskeyi yapabilirsiniz. Maskeyi saklayamazsınız, her defasında taze yapıp uygulamalısınız. Çünkü içerisindeki vitamin ve mineraller kısa sürede yıkıma uğrar ve etkisi kalmaz.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.