İstenmeyen tüylere bitkisel çözüm burada

23.03.2016
561
İstenmeyen tüylere bitkisel çözüm burada
REKLAM ALANI

Merhaba sevgili arkadasca.net sohbet sitesi kullanıcıları ve sitemiz blog takipcileri.Sizlere bu gün bir çok insan tarafından son derece rahatsız olunan ve istenilmeyen bir görüntüsü olan ve insan psikolojisini çok etkileyen istenmeyen tüylerlerden kurtulmanın yolları adlı makalemi paylaşacağım.

İstenmeyen tüyler için gerekli olan malzeme

Orta boy beyaz soğan

REKLAM ALANI

3 diş sarımsak

 Hazırlanması: Soğan suyunu rendeleyip suyunu ayırın daha sonra sarımsakları da rendeleyerek soğan suyuna ekleyip karıştırın. Bitkisel karışım tüylerin alındığı bölgeye parmakların yardımıyla sürün ve hafif şekilde ovun. Tüylerin kökten alındığı her işlemden sonra 4 gün boyunca her gün uygulanması gerekir. Uygulanan yerde 1 saat bekletilmesi çok faydalı olacaktır.

Sarımsak ve soğanın faydaları ve etkileri: Sarımsak tek başına kılları güçlendiren bir etkiye sahip olması siz okurlarımızı kesinlikle  herhangi bir şüphe yada olumsuz yönde düşünceye sapmasın, kökleri soğan suyu zayıflatır sarımsak ise soğan suyunun daha etkili ve hızlı nüfuz etmesine yardımcı olur. İstenmeyen Tüylere çözüm arayanlar için son derece basit bir tariftir.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.