Güneş gözlüğünüz surat yapınıza uygunmu

09.05.2016
644
Güneş gözlüğünüz surat yapınıza uygunmu
REKLAM ALANI

Yaz mevsimi geldiğine, havalar ısındığına göre, Gözlerimizi koruyan ve bizlere şık bir görünüm veren gözlüklerinden bahsetmenin zamanı geldi diye düşünüyoruz.

Bunun içinde ünlülerden ilham almamız söz konusu olabilir. Rihanna,Kylie Jenner güneş gözlüğü hayranlarından sadece bir kaç tanesi. Siz de bu makaleyi baz alarak yüzünüz için en doğru güneş gözlüğüne ulaşma imkanına sahip olabilirsiniz.

Yuvarlak yüz şekli: Suratınızın yuvarlaklığını geometrik şekilli gözlüklerle dengeleyebilirsiniz. Dikdörtgen köşeler yüzünüzü uzatmaya yardımcı olurken, kedi gözler yumuşak hatlarınızın net görünmesini sağlayacak.

REKLAM ALANI

 

Kare yüz şekli: Yuvarlak suratın tam tersine, Kare yüz hatlarına sahip kişiler sert yüz hatlarını mutlaka. Daha yuvarlak köşeli gözlükler sert yüz hatlarınızın yumuşamasına yardımcı olacaktır. Kendi yüzünü tanıyan kadına mükemmel bir görünüm katacaktır.

Kalp yüz Tipi: Eğer ki Kylie Jenner’a benzeyen geniş kaşlarınız ve dar bir çene yapınız varsa, yalnızca altında çerçeve bulunan güneş gözlükleri deneyin. Paralel ve uzun şekiller çene çizginizin daha güçlü gözükmesini sağlayacaktır. Aviator modelleri de sizler için iyi bir seçenek olabilir.

Oval yüz Tipi: Eğer yüz hattınız oval ise çok şanlısınız. Çünkü, oval yüz hatları bir çok gözlük çeşidiyle kolaylıkla uyum gösterir. Ünlü yıldız Rihanna gibi canınız ne istiyorsa onu takabilirsiniz. Yuvarlak hatlı gözlükler size asi bir imaj yüklerken daha köşeli gözlükler sizi bir yanı iyi ama içinde bir yerlerde yaramazlık yapmayı seven bir karakter gibi gösterecektir.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.