En İyi Çatlak Kremleri

28.11.2016
791
En İyi Çatlak Kremleri
MOBİL REKLAM ALANI

Çatlak oluşmasının en önemli nedenli düzensiz kilo alıp verme sağlıksız beslenme ve hamileliktir. Özellikle karın, göğüz, basen, bel ve bacaklarda daha çok görülür.Tedavi yöntemi tam olarak mümkün olmasa da, bu hasarları en aza indirmek mümkündür. Çatlaklara iyi gelen kremler aşağıda sizin için sıralanmıştır.
Lierac çatlak kremi:Fransız markası olan lierac çatlak tedavisinde kullanılan oldukça bilindik en iyi kremlerdendir. Bu krem uzmanlar tarafından özellikle hamilelik süreçlerinde oluşan çatlaklar için oldukça etkilidir. Gennellikle hamilelikte 3.aydan sonra yırtılan ve çatlayan cilt için kullanıma uygun olan bir kremdir.
Bepanthol krem:Çok derin çatlaklara etki etmese de yüzeysel oluşmuş çatlaklarda oldukça etkilidir.Hamileliğin 4.ayından itiberen çatlakların önlenilmesi için kullanılır.Günde 2 kez karın bölgesine uygulanır.

Sebamed çatlak kremi:Hamilelikte ve kilo alıp verme sonucu ciltte oluşan çatlaklarda oldukça etkilidir.Bağ dokuyu yenileyerek cildin onarılıp çatlakların giderilmesini sağlar.
Vichy çatlak kremi:Hamilelik döneminde kullanılmayan bir kremdir.Cildi sıkılaştırıp,çatlakların tekrar oluşmasını engeller.
Mustela çatlak kremi:Cildin lif oluşumunda etkili bir kremdir. Hamilelikte ve kilo alıp vermekten kaynaklı çatlakların giderilmesinde yardımcı olur.

MOBİL REKLAM ALANI

Etiketler:

MOBİL REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.