elektronik cilt temizleme cihazları ve Kremleri

21.11.2016
635
elektronik cilt temizleme cihazları ve Kremleri
REKLAM ALANI

LR’ın Zeitgard 1 isimli ürünü elektronik bir cilt temizleme cihazı. Üzerinde cildi derinlemesine temizleyen bir fırça var. Bu fırça tek bir tarafa değil, her iki yöne doğru titreşim hareketiyle daha etkili bir temizlik sağlıyor ve cildi tahriş etmiyor. Ayrıca fırça kılları içerisindeki gümüş iyonları sayesinde (Microsilver) fırça 3 aya kadar antibakteriyel özelliğini koruyor. Peeling cihazı da denen bu ürün peelingin aksine günlük olarak kullanılıyor. Zeitgard 1 set olarak yanında 1 adet yıkama jeliyle birlikte geliyor.
page4

Zeitgard 2 ise kırışıklık giderici bir ürün. Çoğu kişi tarafından “yüz ütüsü” olarak biliniyor. Cihazın özelliği anında cildi ısıtması sayesinde gözenekleri açması ve böylece yanında verilen kırışıklık karşıtı kremlerin cildin derinlerine nüfuz etmesi. Hemen ardından cihaz 5 dereceye kadar soğuyarak gözeneklerin hızlıca kapanmasını ve kremin içeride hapsolmasını sağlıyor. Böylece cihaza uygun serum ve kremler daha fazla etki etmiş oluyor. Cihazla birlikte gelen kremler cildi gün boyu nemlendirme ve kırışıkların arasını doldurma özelliğine sahip. Kremleri Zeitgard 2 cihazınının sıcak-soğuk teknolojine özel olarak üretilmiş. Cihazla birlikte başka kremler kullanıldığında aynı sonuç alınamıyor.

Zeitgard 1 ve Zeitgard 2 beraber kullanıldığında yüzdeki kırışıklara ve sarkmalara karşı daha etkili bir sonuç almak mümkün. Zeitgard 1 masaj özelliğiyle cilteki kan dolaşımını artırıyor ve böylece cildin toparlanmasını sağlıyor. Zeitgard 2 ise gün boy nem sağlayarak ve kırışıkları doldurarak cilde çok daha genç bir görünüm veriyor.

REKLAM ALANI

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.