Cildinizi 2 ayda güzel yapan maske

04.05.2016
587
Cildinizi 2 ayda güzel yapan maske
REKLAM ALANI

En göz alıcı ve imrendiğimiz yerlerimizden birisi olan cildimizi dışarıdaki tahribata karşı korumak ve sağlıklı iyi bir görüntüde olmasını sağlamak için aşağıda sizlere vereceğim bu özel reçete sayesinde sizde güzel bir cilt sahibi olacaksınız.

 

Vücud sağlığımızı korumak için doğal maddeler olduğu kadar, cilt ve güzellik için de doğal  faydaları olan bitki kaynakları ve bir çok seçim vardır. Mühim olan bilincli seçilmiş olması ve kişilerin kişisel özelliklerine göre dikkatli organize edilmesi. Evde  yapabileceğiniz doğal yollarla hazırlanmış ilaçlar ve tedaviler bütün cilt tipleri için yararlıdır.

REKLAM ALANI

Portakal Meyvesi:Cildin düzenli foksiyonlarının çalışmasını sağlar, en önemlisi suyunu veya esansiyel özünü yaptığınız maskelere kattığınızda cildinizi sıkılaştırır. C vitamini bakımından çok zengin bir meyvedir ve hücre hasarını, yaşlanmayı geciktirir.

Bir portakalı ikiye bölün ve sıkın, içine bir şeker kaşığı doğal bal ekleyin. Başka bir kapta ise doğal kuru papatya kaynatın ve soğumasını bekleyin. Papatya çayından bir çorba kaşığı portakal suyununun içine ilave edin. İçine bir çay kaşığı da propolis ekleyip iyicene karıştırın. Yüzünüze sürdükten sonra yarım saat bekleyin ve yüzünüzü yıkayın.

Yulaf: Cildinizi temizlemek çok etkili bir silahtır.Cildinizde yumuşak ve doğal bir peeling etkisi sağlar. Karma ciltler için son derece idealdir. Bir avuç yulaf ezmesini önce suda kaynatın, Kaynattıktan sonra alın ve soğumasını bekleyin. Elde edilen lapa içine bir rendelenmiş elma ve bir kaç damla limon suyu katın. Cildinize sürün 20 dakika bekledikten sonra ılık su ile güzelce durulayın.

Avakado:Bir dilim avakado meyvesini iyicene ezin, içine birkaç damla zeytinyağı damlatıp ve yüzünüze karışımı sürün. 15-20 dakika sonra ılık su ile cildinizi durulayın. Vitamin ve besin deposu olan bu karışım soğuklardan etkilenip yıpranan cildinize oldukça iyi gelecektir.

Çabuk yıpranan hassas ciltler için mükemmel maddedir kil. Aktarlardan kolayca  bulabileceğiniz yeşil kilin içinden bir çorba kaşığı alın. Bir kaba koyun ve içine 1 yumurta sarısı ve bir miktar da avokado ezmesi katın. Güzelce karıştırın. Cildinize sürün. Yarım saat sonra yıkayın.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.