Cildi yenileyen Salatalık Spreyi

23.11.2016
414
Cildi yenileyen Salatalık Spreyi
REKLAM ALANI

Evde kolaylıkla yapabileceğiniz cilt yenileyici doğal salatalık spreyinin tarifi ve faydaları…
Malzemeler: Salatalık suyu (1 salatalık), Limon suyu (yarım limon), Aloe vera jeli (1 çay kaşığı), Gül suyu (1 yemek kaşığı). Yapılışı: Salatalık dilimlerini bir blendırdan geçirin sonra ince bir tülbente boşaltın. Tülbenti sıkarak suyunu bir kaseye boşaltın. Limon suyunu, aloe vera jelini ve gül suyunu da ekleyin. Hepsini karıştırın ve plastik bir sprey şişeye boşaltın. Cilt yenileyici spreyiniz hazır.

Spreyin içinde olan malzemeler ne işe yarıyor?

Limon, cilt üzerinde akneyi ve aşığı yağı önlemeye yardımcı olur. Ayrıca, taze cildi canlandırıcı ve ferahlatıcı faydaları ile daha yumuşak,pürüzsüz ve gençleşmiş bir cilt sağlar.

REKLAM ALANI

Salatalık, olağanüstü bir cilt sakinleştiricidir. Günveş yanığını yatıştırmaya yardımcı olur, cildinizi nemlendirir, melanini kontrol eder ve azaltır. Salatalık, yatıştırıcı bir soğutma etkisi sağlarken cildi yumuşatıcı sonuçlar sergiler.
Aloe vera, kan dolaşımını ve cildin esnekliğini arttırarak cildi rahatlatır.
Gül suyu, nemlemdirici ve cilt gençleştirici bakımından son derece yararlıdır. Sıkılaştırıcı özellikleri sayesinde, cildin Ph seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Etkili cilt yenileyici olarak, kızarıklığı azaltır, yumuşak, pürüzsüz ve parlak bir cilt verir.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.