Burçlara göre giyim stilleri

18.12.2015
848
Burçlara göre giyim stilleri
REKLAM ALANI

Merhaba sevgili Arkadasca.net katılımcıları bu gün siz bayanları yakından ilgilendiren ve oldukça meraklısı olduğunuz,Burçlar ve burçlara göre nasıl giyinmeli adlı makalemi paylaşacağım.Keyifle okumanız dileğiyle.

 

Koç burcuna göre giyim tarzı: Koç burcu kadını her alanda olduğu gibi modada da her daim öncüdür.Bu sebeble farklı tasarimlar denemek konusunda  oldukça cesurdur. Elbise seçiminde canli renkler tam onlara göredir. Koç burcu kadınına en uygun renkler ise kırmızı, pembe ve kahve rengi tonlarıdır.

REKLAM ALANI

 
Boğa burcuna göre giyim tarzı: Boğa burcu kadını, moda olan elbiseleri değil zamansız klasik giyimleri tercih eder. Kaliteden hiçbir zaman ödün vermez. Elbise seçimini klasiklerden yana yapar ve tercihlerini gösterişsiz kıyafetlerden yana kullanırlar.

İkizler burcuna göre giyim tarzı: Çevik karaktere sahip İkizler burcu kadını, tarzıyla enerjisini birleştirip ortaya koyar. Elbise seçiminde daha rahat ve spor tarza göndermeler olan modelleri ikizler burcu kadınının en çok tercih ettiği giyimlerdir.

Yengeç burcuna göre giyim: Doğal ve sade bir stile sahip olan Yengeç burcu kadını zıtlıklardan veya yakın renklerin uyumundan yararlanır. Elbise seçiminde yengeç kadınına en yakışan renkler yeşil, haki, kahve ve siyah renklerdir.

 
Aslan burcuna göre giyim tarzı: Her zaman lider ve baskın karaktere sahip Aslan burcu kadını parlak ve vurgulu parçaları tercih eder. Lüks görünümlü parçalar onun içindir. En çok tercih ettiği Renkler ise altın sarısı ve turuncu renkler tam aslan kadınlarına göredir.

Başak burcuna göre giyim tarzı: Başak burcu kadını estetik ve fonksiyonelliği bir arada barındıran parçaları tercih eder. Ufak dokunuşlar ve eklemeler yapabileceği  elbise modellerini tercih eder.

 
Terazi burcuna göre giyim tarzı: Terazi burcu kadınının stilinde denge ve tutarlılık her zaman öne çıkar. Uyumluluk onlar için oldukça önemlidir. Elbise seçiminde tercihleri mini elbiselerden farklı modellerdeki abiyelere kadar geniş bir skalada değişiklik gösterir. Renk olarak ise açık pembe, açık mavi ve pastel tonları onlar için ideal renklerdir.

 

Akrep burcuna göre giyim tarzı : Akrep burcu kadınları her daim vücut hatlarını ön plana çıkaran kesimleri tercih eder. Dekolte Akrep kadınında çok şık durur. Altın ve gümüş renkte ayrıntılar içeren klasik elbiseler tam da onun tarzıdır.

Yay burcuna göre giyim tarzı : Yay burcu kadını hayatının güzen yönlerini yansıtan aykırı bir stile sahiptir. Modayı takip etmek yerine kendi stilini yaratan Yay kadını, özellikle eflatun, bordo ve kızıl renkleri tercih ederler.

 

Oğlak burcuna göre giyim tarzı: Her daim otoriter Oğlak burcu modası geçmeyen parçaları tercih eder. Tek parça elbiseler onun dolabında mutlaka bulunması gereken parçalardır. Siyah, lacivert ve koyu gri tonlardaki elbiselerin içinde kendini rahat ve huzurlu ve çekici hisseder.

Kova burcuna göre giyim tarzı : En son modayı takip eden kova burcu kadını. moda parçalar içindeki en aykırı ve parlak olanları seçer. Kova kadınının alışılmadık bir tarzı vardır. Elbise seçiminde sıra dışı kesimlere sahip etekler, transparan ve desenli detaylar yer alır.

Balık burcuna göre giyim tarzı: Balık burcu kadınları çok uyumlu, romantik ve kadınsı bir stile sahiptir. Işıkla beraber renk tonları değişen uzun elbiseler ona göredir. Ayak bileklerini kapatan uzun elbise modelleri Balık kadınına kendini güvende hissettirecektir. Renk seçiminde ise lacivert, eflatun, pembe ve yeşil renkleri seçerler.

 

Burçlar ve giyim tarzları hakkındaki bu yayınımızı yetersiz bulduysanız GOOGLE‘DEN Yararlanabilirsiniz.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar
  1. She dedi ki:

    Bakalım akrep burcu bayanlar nasıl giyinmeyi tercih edermiş.