Ricky Martin erkek arkadaşıyla nişanlandı

19.11.2016
433
Ricky Martin erkek arkadaşıyla nişanlandı
REKLAM ALANI

Yakışıklılığı ve şarkılarıyla birçok kadın hayranını kendisine hayran bırakan şarkıcı Ricky Martin, 1 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Jwan Yosef’le nişanlandığını açıkladı. Martin, bir dönem Türkiye’de katıldığı Hülya Avşar Show’la da pek çok Türk kadınının kalbini çalmıştı.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı ‘The Ellen DeGeneres Show’da, nişalandığını açıklayan Martin’in heyecanı her halinden belli oluyordu. 44 yaşındaki şarkıcı ilişkisinden şöyle bahsetti: ‘Ben bir koleksiyoncuyum o ise bir kavramsal bir sanatçı. Sanatı aramaya başladım ve Jwan’ın yaptıklarını gördüm. Eserlerini görünce çılgına döndüm çünkü yaptığı işi gerçekten çok sevmiştim.’
Martin’e esprili cevap ise DeGeneres’den geldi. Sonunda onu koleksiyonun için topladın diye espri yapan DeGeneres’e Martin’in verdiği cevap büyük sürprizi patlattı.
‘KOLEKSİYONCU DEĞİLİM NİŞAN YAPTIM’
İkili arasında esprili geçen konuşmada Martin nasıl evlenme teklif ettiğini uzun uzun anlattı. Ünlü sanatçı ‘Çok heyecanlıydım ve evet dediğini anlamam için 30 dakika geçmesi gerekti’ sözleriyle ilişkisinin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ifade etmiş oldu.
Martin ve Jwan artık nişan yüzükleri ile boy gösteriyorlar. Martin’in daha önceki birlikteliğinde taşıyıcı anne aracılığı ile sahip olduğu 8 yaşındaki ikizlerinin Jwan ile çok iyi anlaştığını ve herkesin çok mutlu olduğunu belirtti.

787495bd93321460bb77723b51ee1b68

REKLAM ALANI

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.