Özcan Deniz Yapılan Aşk Haberlerine Sert Tepki Verdi

19.11.2016
413
Özcan Deniz Yapılan Aşk Haberlerine Sert Tepki Verdi
REKLAM ALANI

Yeni filmi ‘İkinci Şans’ta rol verdiği 19 yaşındaki Afra Saraçoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen 44 yaşındaki Özcan Deniz, hakkında çıkan aşk haberlerine çok sert tepki gösterdi. Deniz, sosyal medya hesabından Afra ile fotoğrafını paylaşarak, kendisinden bu haberleri yapanların özür dilemezse yargı önünde hesap vereceğini belirtti.

f1dd21cc313c417acb3e1284381e130a_640x320

Özcan Deniz’in 19 yaşındaki Afra Saraçoğlu ile fotoğrafını paylaşarak ‘Sende olmasan ben napabilirdim. Yolun açık, hep yanındayım’ yazması aşk dedikodularını gündeme taşımıştı. TV programları, köşe yazılarına kadar taşınan haberler en sonunda Özcan Deniz’in suskunluğunu bozdu.
Daha önce kendisinden 23 yaş küçük Buse Narcı ile ilişki yaşayan Deniz, yeni filminin çıktığı dönemde adının Saraçoğlu ile anılmasıyla çılgına döndü.
Sosyal medya hesabından son olarak Saraçoğlu’yla fotoğrafını paylaşan ünlü pyuncu, uzun bir not yazarak, bu haberleri yapanları özür dilemeye davet etti. Deniz, aşk iddialarını açıklayarak giriş yaptığı yazısını da bugünün gündemi ‘pedofili’ ile bağlayarak bitirdi. Hedefinde ise gazeteciler vardı.
AŞK İDDİALARINA SERT CEVAP!
‘Herkesin dikkatine… Uzun süren yorucu bir çalışma sonucu emeğimizin karşılığını alabileceğimiz bir filmi vizyona soktuk. Hakkımızı teslim edenlerin yanı sıra hakkımızı yemeye çalışan, vicdanı ve saygısı olmayan insanların da devreye girdiğini gördük. Lafı uzatmayacağım. Tabii ki tam da filmin çıktığı haftada kişiliğime zarar verme çabanızı anlayacak kadar sizi tanıyorum. Omurgasız bir yapının içinde birçoğunuzun kazanç peşinde olduğunu da biliyorum. Elinizde hiçbir veri olmadan 19 yasındaki bir kızla ilişki yaşadığımı iddia etmeniz, reklam peşinde koşanlara inanıp beni harcamaya çalışmanız, dilinizin ve kaleminizin ayarını kaçırıp kendi uydurduğunuz dedikoduyu gerçekmiş gibi hakaret boyutunda ifade etmeniz, beni bu yazıyı yazmaya zorladı.
‘BİRÇOĞUNUZ GAZETECİ FALAN DEĞİLSİNİZ’
Aranızdaki gerçek magazin gazetecilerini tenzih ederek söylüyorum; birçoğunuz gazeteci falan değilsiniz. Bitmiş ve zaten olup olmadığı da tartışılan kariyerlerinizi dedikodu programlarında, onu bunu asıp keserek toplamaya çalıştığınız gözle görülür bir gerçek. Zaten işin riskli tarafı da bu. Çünkü bu geliri ve fırsatı, bu kontrolsüz ortamda sonuna kadar kullanacağınız aşikâr. Bunu yargılamıyor ve yadırgamıyorum. Bu durum bir popüler “kültür” gerçeğidir ve kabul ediyorum.
‘AFRA SARAÇOĞLU BENİM KARDEŞİM GİBİDİR’
Pedofilinin tartışıldığı bir dönemde yaptığınız bu şuursuzluk affedilir bir davranış değildir. Afra Saraçoğlu benim sözleşmeli oyuncumdur ve kardeşim gibi davrandığım biridir.
‘ÖZÜR DİLEMEYEN YARGIDA HESAP VERECEK’
1. Mantıklı ol; filmin önüne geçecek her uydurma habere şu an cevap vererek gündeme gelmek istemeyeceğimi düşün.
2.Gazeteci ol; filmin adını doğru yaz (Cengiz Semercioğlu) oyuncularıma yönetmenleri olarak yaklaşırkenki mesafemi kendi çirkin düşüncelerinle yorumlama.
3.Vicdanlı ol, emeğe zarar verme.
4.İnsan ol, 30 yılını harcamış, tırnaklarından kan gelene kadar tırmalayarak, halkıyla kariyerini oluşturmuş biri ile; 19 yaşında hayatının baharında, kariyerinin başındaki bir insanı asılsız, uyduruk “haberlerle” harcama.
5.Adam ol, yaptığını düzelt, özrünü dile.
Benden ve Afra Saraçoğlu’ndan özür dilemeyen, böyle bir durum varmış gibi ifadelere devam eden kişiler yargı karşısında hesabını verecektir.”

REKLAM ALANI

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.