Hayat Şarkısı’nda Filiz’in acı sonu

23.11.2016
418
Hayat Şarkısı’nda Filiz’in acı sonu
REKLAM ALANI

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayat Şarkısı 31. bölümü dün akşam seyircileri ekrana kilitledi. Filiz’in intiharı herkesi derinden sarsarken, ölüp ölmediği sosyal medyada tartışılıyor.

Dün akşam ekrana gelen Hayat Şarkısı 31. bölümünde seyirciler Filiz’in intihar etmesine çok şaşırdı. Bayram’ın sakladığı belge ile yüzleşen Filiz, olayın etkisiyle kendisini camdan aşağı attı. Nurgül, Filiz’in intihar etmesiyle Süheyla’yı suçlarken hastaneden gelen bir haberle herkes alt üst oldu. Olaylardan önce sürpriz bir şekilde Cem ile evlenen Filiz ölecek mi merak konusu oldu.

HAYAT ŞARKISI 31. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hülya, Cem’den Bahar’ın kendi kızları olduğunu öğrendi. Bu durumu fırsata çeviren Cem Hülya’dan, Mehmet ve Bahar arasında bir tercih yapmasını istedi. Hülya, Mehmet’i Filiz’e verecek mi yoksa Cevher ailesi Bahar’ın gerçek annesini öğrenecek mi? Melek ile Hülya arasında neler olacak? Ve en önemlisi Filiz öldü mü? soruları bir sonraki bölüme kaldı.
HAYAT ŞARKISI 32. BÖLÜME DAİR İLK DETAYLAR!

Hayat Şarkısı 32. bölüm ilk fragmanı bugün yayınlandı. Hülya ve Melek arasında öfke buhranları yaşanıyor. Filiz’in durumuna dair bir detay gelmeyince, akla gelen en önemli soru Filiz yaşayacak mı? oldu. Filiz’in bu durumunda Hülya’nın bir rolü var mı merak ediliyor. Tüm bu soruların cevapları Hayat Şarkısı’nın 32. bölümünde, 29 Kasım Salı günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında cevap bulacak.

REKLAM ALANI

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.