Ebru Gündeş lüks yaşamını geride bıraktı

23.11.2016
430
Ebru Gündeş lüks yaşamını geride bıraktı
REKLAM ALANI

ABD’de tutuklu bulunan 6 yıllık eşi Reza Zarrab’la boşanma sürecinde olan Ebru Gündeş, lüks yaşamını da ayrılık kararından sonra geride bıraktı. Ekonomik anlamda önlem alan Gündeş, pahalı alışkanlıklarından da vazgeçti. İşte 5 adımda ünlü sanatçının önlem paketi…

1-PAHALI ALIŞKANLIKLARA SON
Eskiden ünlü modacıların tasarımlarını tercih eden Ebru Gündeş ilk olarak bu alışkanlığa son verdi. İstanbul, Antalya ve Kıbrıs’da verdiği konserlerinde 5 elbiseyi dönüşümlü giyerken marka takı ve ayakkabılardan vazgeçti.
2-TARİFELİ UÇAK SEYAHATİ
Bir zamanlar konser programları için eşinin özel uçağını kullandığı iddia edilen sanatçı artık tarifeli uçaklar ile yolculuk ediyor. En son geçtiğimiz haftalarda Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen Gündeş, pasaport kuyruğunda beklerken objektiflere takılmıştı.
3-KANLICA’DAKİ İKİZ YALILARDAN TAŞINACAK
2010 yılında Reza Zarrab’la dünyaevine girdikten sonra düğün hediyesi olarak Kanlıca’da bulunan ikiz yalıların sahibi olan Ebru Gündeş, buradan da taşınmayı düşünüyor. Lüks eşyalarla döşenmiş yalıdan ayrılacak olan Gündeş, Kemerburgaz’da kendine ait evinde yaşamını sürdürecek.
4-EKİBİNİ AZALTIYOR
Ebru Gündeş konser ekibinde bulunan kalabalık çalışanların sayısını da azaltıyor.
5-ALIŞVERİŞE ÇIKMIYOR
Zamanın da dünyaca ünlü bir mağazadan yaptığı alışverişte binlerce lira harcayan sanatçı özel davet almasına rağmen şimdilerde o mağazaya uğramıyor.

REKLAM ALANI

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.