Mutfak ve banyo dolaplarınız hangi renk olmalı?

20.04.2016
991
Mutfak ve banyo dolaplarınız hangi renk olmalı?
REKLAM ALANI

Mutfak dolaplarınız kahverengi ve renklerindeyse hangi tonları tercih etmelisiniz;

Mutfakta çoğunlukla kızartma yapılıyorsa sağa sola sıçrayan yağ lekelerinin önüne maalesef  geçilemiyor. Düz duvar boyalarından lekeyi çıkarmak oldukça zahmet gerektiren bir iştir, çoğu zaman da  başarılı olunduğu da söz konusu olmaz. Dolayısıyla mutfağınızın duvarlarında silinebilen ürünleri kullanmanızda yarar var. Renk konusunda da mutfak dolaplarınızla uyum sağlayacak bir seçim yapmanızı sizlere arkadasca.net editörleri olarak öneririz. Eğer mutfak dolaplarınız kahverengi renginde ise ki genellikle öyledir, duvarlarınızda krem, beyaz gibi açık ve  renkler kullanmalısınız. Koyu ve açık dengesiyle renk karmaşasının önüne geçebilir, dağınık durmasını hiç istemeyeceğiniz mutfaklarınızın daha derli toplu görünmesini sağlayabilirsiniz.

Mutfak dolaplarınız renk tonu beyazsa;

REKLAM ALANI

Mutfak dolaplarınız beyazsa büyük ihtimalle modern bir dekorasyonunuz var ve çok şanslısınız. Bu seçim size duvarlarınızın renginde istediğiniz kadar değişiklik yapma hakkını veriyor. Dağ Kristali, Keten, Kar Topu, Gümüş Gri, Mercan ve daha birçok soft veya canlı rengi mutfağınızda sizlere özel renk olarak kullanabilirsiniz.

Banyoda kullanılabileceğiniz renk türleri;

Banyo sürekli  banyo yaptığımız için su ve buhar ortamı olması kaçınılmazdır. Duvar boyalarının suya ve neme karşı dayanıklı olması çok . Kolayca silinebilen ve silikonlu bir boya kullanılmalı ki hava alışverişi sağlanabilsin. Aksi halde nem ve buhar duvarda kabarmalara; kalitesiz bir boya küf oluşumuna sebeb olabilir. Dar banyoların daha ferah görünmesini sağlayacak renkler kullanmanızda çok fayda var. Özellikle beyaz ve mavi tonları banyolar için ideal tonlardır.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.