Günlük burç yorumlarınız

10.09.2015
988
Günlük burç yorumlarınız
REKLAM ALANI

Koç:Gerçekten çok yoğun günler geçiriyorsunuz.Ankcak sabırlı olmanızda faydar var.Çünkü uzun zamandır beklediğiniz terfiyi almanıza az kaldı.Ayrıca ailenizin yaşadığı maddi sorunları çözmeye çalışarak onları sevindirebilirsiniz.

 

Boğa:Maddi açıdan bazı sıkıntılar yaşıyordunuz.Hiç beklemediğiniz bir yerden para gelen para ile borcunuzu kapatacak ve rahatlığa kavuşacaksınız.Kendinizi uzun zamandır hissetmediğiniz kadar iyi hissedeceksiniz.

REKLAM ALANI

 

İkizler:Bu aralar herşeyden kolayca sıkılıyor ve kendinize yeni uğraşlar arıyorsunuz.El becerilerinizi geliştirmek adına bazı kursalara katılabilirsiniz.Sevgiliniz ile yaşadığınız sorunun düzelmesi keyfinizi yerine getirecek.

 

Yengeç:Geleceğinizle ilgili sürekli karamsar düşünüyorsunuz.Artık geçmişi bir kenara bırakmalı ve kendinizle ilgili olarak yeni kararlar almalısınız.Bir telefon görüşmesi yapabılır ve bu telefon görüşmesi sonrası çok mutlu olabilirsiniz.

Aslan:İşinizle ilgili bazı olumsuz gelişmeler yaşanabilir.Ama bunların moralinizi bozmasına izin vermemeli ve sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmelisiniz.Ailenizden destek alabilirsiniz.

 

Başak:Maddi olarak çok rahat bir dönemdesiniz.İstediğiniz herşeyi rahatlıkla elde edebiliyorsunuz.Bugün çevrenizdekilerle çok rahat iletişim kuracak, kendinizi ifade etmekte bir sorun yaşamayacaksınız.

 

Terazi:Kararlarınızı verirken iyi düşünmelisiniz.Bazı konularda tereddütleriniz olabilir ama bunu iş arkadaşlarınıza  yansıtmayın.Bir süredir üzerinde çalıştığınız projenin kabul edilmesi sizi çok mutlu edecek.

 

Akrep:İşleriniz ive sorunluğunuz çok fazla olabilir.Ama asla çalışmaktan vazgeçmemelisiniz.Şansın sizden yana olduğunu unutmayın ve ekip arkadaşlarınızla işbirliği yapmaya devam edin.Ailenizin süprizlerine çok sevineceksiniz.

 

Yay:Yeni bir iş aramak için harekete geçebilirsiniz ama bu konuda acele etmeyin.Sizin açınızdan çok ta iyi olmayabilir.Sakin olun ve içinde bulunduğunuz şartları iyi değerlendirmeye çalışın.

Oğlak:Sevdikleriniz söz konsuu hertürlü fedakarlığı yaparsınız.Beklediğiniz ilgiyi göremeyince çok üzülüyorsunuz.İş konusunda .Kimseyle kavga etmemeye çalışın.

Kova:Bugün kendinizi çok enerjik ve iyi hissedeceksiniz.Her yere ve herkesin derdine yetişmeye çalışacaksınız.Ancak bu enerjiyi işinize saklamınız iyi olur.Çünkü sizi gerçekten yoğun günler bekliyor.

 

Balık:Uzun süredir görüşmediğiniz bir arkadaşlarınız bir araya geleceksiniz.Onunla konuşmak size çok iyi gelecek.Gelecek ile ilgili sorunlarınızı tartışacaksınız.

 

Burçlar ile ilgili bu makalemiz sizlere yetersiz geldiyse o halde GOOGLE‘DEN yararlanabilirsiniz.

 

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.