Burçlar ve yorumları

18.05.2015
1.208
Burçlar ve yorumları
REKLAM ALANI

KOÇ:yoğun bir iş günü geçirecek ve yorulacaksınız.Daha planlı ve düzenli çalışırsanız işleriniz bu kadar birikmeyecek.Akşam üstü yakın arkadaşlarınızla görüşebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

 BOĞA:İşle ilgili yeni teklifler alacak ve çok şaşıracaksınız,Karar vermeden önce iyi düşünmelisiniz,yakınlarınızdan yardım istemelisiniz.Ailenizi ziyaret edebilir ve özlem gidebilirsiniz.Eklem ağrılarına dikkat edin

İKİZLER:Arkadaşlarınızla görüşebilir ve iyi vakit geçirebilirsiniz.Özellikle sorun yaşadığınız kişilerle uzlaşabilir ve yaşadığınız kırgınlıkları artık sona erdirebilirsiniz.Sevgilinize vakit ayırmanız gerektiğini unutmayın

REKLAM ALANI

 YENGEÇ:İş yerinde bazı sorunlar yaşabilirsiniz.İş arkadaşınıza karşı daha dikkatli olmalı ve bazı konularda tedbirli davranmalısınız.Öğleden sonra bir haber alacaksınız ve çok şaşıracaksınız bu haber sizi çok mutlu edecek.

ASLAN:Hedeflerinizi belirleyecek,verdiğiniz kararları uygulamak için harekete geçeceksiniz.Kimsenin etkisi altında kalmadan kendi doğrularınızla hareket etmeniz sonuca ulaşmanızı sağlayacak.Şans sizden yana.

BAŞAK:Maddi konularda dikkatli olmalı ve imkanlarınızı fazla zorlamamalısınız.Çevrenizdeki olaylaran çabuk etkileniyorsunuz.Her şeyi zamana bırakmayı öğrenirseniz ne kadar mutlu olduğunuzu göreceksiniz.

TERAZİ:İşinizle ilgili olarak sorumlulukarınızın günden güne artıyor.Buz yüzden telaş içinde hareket edeceksiniz.Ama herşeyin üstesinden geleceksiniz.Bu durum üstlerinizin gözünden kaçmayacak.yeni bir teklif gelecek hazır olun.

AKREP: Kendinizi çok neşeli ve enerjik hissedeceksiniz.Yaptığınız herşeyi gösterme hevesi ve çabası içindesiniz.Kimi zaman gergin olaylar yaşasanızda bu sizin moralinizi etkilemeyecek.

YAY: Arkadaş ortamında duygu ve düşüncelerinizi rahatça ifade edebilir ve sempatik tavırlarınızla herkesin sevgisini kazanabilirsiniz.Sevgilinizle birlikte geleceğinize dair planlar yapabilirsiniz.

OĞLAK: Mesleki konularda inatçı davranacak ve kendi bildiğinizi yapacaksınız.Önerilere kulak versenizde kendi düşüncelerinizin doğru olduğuna inanacaksınız.İlgiyi üzerinizde tutmaya çalışacak ve başarılı olacaksınız.

KOVA: Uzun zamandır yapmadığınız işlere zaman ayırmaya çalışacaksınız.İşlerinizi bitirip kendinize vakit ayıracaksınız.Hayatınızla ilgili olarak yenilikler yapmak isteyeceksiniz.Bunun içinde harekete geçeceksiniz.

BALIK: Aşk hayatınız yoluna giriyor.Sevgilinizle aranızdaki sorunu çözecek ve sonunda  rahat bir  nefes alacaksınız.Ona hazırladığınız küçük süprizlere çok sevinecek.İşle ilgili alacağınız bir haber neşenize neşe katacak.

Yukarıda sizlerle paylaştığım bütün burçların yorumları ile ilgili olarak kendi burcunuzla ilgili olarak yeterince bilgiye sahip olmadığınızı düşünüyorsanız GOOGLE‘DEN daha farklı sizlerin yararına olacak şekilde detaylı arama yapabilirsiniz.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.