Burçlar hakkında yorumlar

01.06.2015
2.482
Burçlar hakkında yorumlar
REKLAM ALANI

KOÇ BURCU YORUMU:Yeni atılımlar içine girebilir ve harekete geçebilirsiniz.Planlarınızı bu yönde belirleyebilir ve çevrenizdekilerin buna saygı duymasını bekleyebilirsiniz.Ama riskler almamaya özen göstermelisiniz.

 

BOĞA BURCU YORUMU:Çevrenizdekilere karşı hoşgörüşü davranabilirsiniz.Arkadaşlarınız için en iyisini isteyebilir ve bunun için elinizden geleni yapabilirsiniz.Sevgilinizi de ihmal etmemeli ve onunda size ihtiyacı olduğunu unutmamalısınız.

REKLAM ALANI

 

İKİZLER BURCU YORUMU:Aşk hayatınızda sorunlar olabilir.Bazı olaylar sevgilinizin canını sıkabilir ve bunu size yansıtabiir.Bunun geçici bir durum olduğunu unutmamalı ve ona olan davranışlarınıza biraz daha özen göstermelisiniz.Aksi halde kavgalarınız büyür.

 

YENGEÇ BURCU YORUMU:Ailenizle birlikte kısa bir yolculuğa çıkabilir gönlünüzce vakit geçirip dinlenebilirsiniz.Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ile görüşebilir ve sevineceğiniz haberler alabilirsiniz.

 

ASLAN BURCU YORUMU:Arkadaşlarınız tarafından yoğun ilgi görebilir ve bu yüzden şımarabilirsiniz.Ayrıca işinizle ilgili birkaç değişiklik isteyebilir ve bunun için çeşitli yerlere başvurabilirsiniz.Maddi konulardada dikkatli olmalısınız

 

BAŞAK BURCU YORUMU:Yoğun bir iş günü geçirebilir ve günün sonunda yorgun düşebilirsiniz.Bütün gün televizyon karşısında keyif yapacağınız anı düşleyebilirsiniz.Ama planlarınızda bazı değişiklikler yaşabilir ve üzülebilirsiniz.

 

TERAZİ BURCU YORUMU:Kendinizi enerjik hissedebileceğiniz bir gün.Bunu çevrenizdekilere de yansıtabilir ve takdir görebilirsiniz.Ayrıca işiniz ile ilgili başarı yakabilirsiniz.

AKREP BURCU YORUMU:Özgürlüğünüze önem vereceğiniz bir gün geçirebilir ve kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyebilirsiniz.Bu yüzden ailenizle bazı sorunlar yaşabilirsiniz.Dikkatli ve sakin olmanızda fayda var.

 

YAY BURCU YORUMU:Etrafdakinizdekilere karşı bencil bir tutum içinde hareket edebilirsiniz.Yalnızca kendinizi düşünebilir ve çevrenizdekileri önemseyemebilirsiniz.Ama onların sabrını fazla zorlamaya özen gösterin.

 

OĞLAK BURCU YORUMU:Sevgilinizle aradanızdaki sorunu halledebilir ve güzel bir gün geçirebilirsiniz.Bazı süprizler hazırlayıp onu mutlu edebilirsiniz.Ayrıca birlikte geleceğe dair plan yapabilir ve bazı sorunların çözümü için uğraşabilirsiniz.

 

Yukarıda sizlerle paylaştığım burçlar hakkındaki yorumları beğenmediyseniz GOOGLE‘DEN yararlanabilirsiniz.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.