31 ağustos burçlar ve yorumları

31.08.2015
1.074
31 ağustos burçlar ve yorumları
REKLAM ALANI

KOÇ BURCU:İşyerinde bazı sorunlar olabilir.Kimseyi umursamayacak ve kendi bildiğinizi yapacaksınız.Aile içinde yaşanan sorunların çözülmesini rahat bir nefes almanızı sağlayacak.Maddi anlamda biraz daha dikkatli olmalısınız.

 

BOĞA BURCU:Aşk hayatınızda herşey yolunda.Sevgilinizin hazırladığı süprizlere sevinecek ve artık geleceğinizle ilgili karar almanız gerektiğini düşüneceksiniz.Ailenizinde onayını almak isteyecek,Hazırlık yapacaksınız.

REKLAM ALANI

 

YENGEÇ BURCU: Arkadaşlarınızla ilişkinizde anlayışlı ve fedakar olabilirsiniz.Gelecekle ilgili büyük beklentiler içine girebilir ve girdiğiniz ortamlarda uyumlu olmaya çalışabilirsiniz.Sevdiklerinizede zaman ayırmalısınız.

 

ASLAN BURCU:Enerjik y apınız çevrenizdekilerede yanıyor ve onlarıda mutlu ediyor.Hem işlerinize hem de çevrenizdekilere yetişmeniz etrafınızdakilerden taktir kazanmanızı sağlıyor.Ama bir sevgilinizin olduğunu unutmayın.

 

BAŞAK BURCU:Uzun zamandır kendinizle ilgili bir değişiklik yapmak istiyordunuz.Sonunda fırsatını bulacak ve hemen harekete gececeksiniz.Ayrıca hayatınızla ilgili önemli kararlar alacaksınız.

Burçlar ile ilgili olarak yayınlamış olduğumuz bu yazı size yetersiz geldiyse GOOGLE‘DEN daha detaylı arama yapabilirsiniz.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.