1 Eylül burç yorumları

01.09.2015
66.769
1 Eylül burç yorumları
REKLAM ALANI

Koç burcu:İşinizle ilgili net ve kararlı olacaksınız.Konsantre sorunu yaşamayacak ve üstünüze düşenleri yerine getirmeye çalışacaksınız.Gelişmelere hakim olacaksınız.Detaylara takılmayacak ve olayları büyütmeden çözeceksiniz.

 

Boğa burcu:Sevgilinize çok düşkünsünüz ama bu kadar üzerine düşmeniz hiç doğru değil.Ruhsal durumunuzdaki dalgalanmalar sağlınıza zarar veriyor.Ailenizin size bu konuda yardım etmesi gerekiyor.

REKLAM ALANI

İkizler burcu:İş yerinde sorunlar yaşayabilir ve çözmek için elinizden gelen çabayı gösterebilirsiniz.Sevgilinizle birlikte vakit geçirip eğlenmek size çok iyi gelecektir.Uzakta bulunan bir yakınızdan alacağınız haber sizi çok mutlu edecek.

Aslan burcu :Bu gün keyfinize diyecek  yok.Ailenizle birlikte kısa süreli tatil planlamayı düşünüyorsunuz.böylelikle hem siz hemde aileniz çok mutlu olacak.

Terazi burcu:Sevgilinizle olan ilişkiniz konusunda kararsızsınız.Unutmayın,sorunlarınızı kaçarak çözemezsiniz.Onunla konuşmaya çalışın.bu gün geleceğiniz ile ilgili olarak bazı kararlar verebilirsiniz.

Yay burcu:Madi konuları kendinize bu kadar çok dert etmemelisiniz.Çünkü etrafınızda yardımınıza koşaçak bir hayli fazla insan var.Aşk hayatınızdaki karışıklılık sizi çok yormuş durumda.Sağlınıza dikkat etmelisiniz.

Balık burcu:Aşk hayatınız renkleniyor.Girdiğiniz her ortamda neşeli tavırlar kolayca fark edilebiliyor.Telefonla sevineceğiniz haberler alacaksınız.Spora başlamalısınız.

1 eylül burç yorumlarını yetersiz bulduysanız o halde GOOGLE DEN yararlanabilirsiniz.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.