Yatakta mutlaka vazgecilmez olmalısınız!

08.05.2016
626
Yatakta mutlaka vazgecilmez olmalısınız!
REKLAM ALANI

Yatakta vazgeçilmez olmak aşkınızı kuvettlendirdiği gibi, Sevgilinizi size daha çok bağlayacaktır. Siz arkadasca.net sohbet ve arkadaşlık odaları için yatakta vazgeçilmez olmanın yollarını araştırdık ve sizlerle paylaştık!

 Mutlaka Merak Uyandırmalısınız!

Sevgilinizle gün boyu sizi düşünmesi için bir şeyler yapmaya ne dersiniz? Mesela uyandığında tüm vücuduna sarılıp okşayın ve öpün. Fakat asla ön sevişme ya da seks evresine geçmeyin. Bunu akşama kadar beklemesini söyleyin. Tüm gün sizi hayal etmiş olacaktır.

REKLAM ALANI

Hevesli Olduğunuzu hissettirin

Partneriniz  gerçekten arzuladığınızı bilsin. Gerekirse işi biraz daha derine alarak onun yanında onu hayal ettiğinizi söyleyerek kendinize dokunabilir ve kendinizi okşayabilirsiniz. Erkekleri cezbeden bir şey de onu fazlasıyla istemeniz olacaktır.

Çıplaklığı tercih etmelisiniz

Erkekler vücudundan utanan kadınlardan haz etmezler.Sevgilinizle çırılçıplak sevişmenin zevkine varın ve sınırlarınızı mutlaka zorlayın. Sizi bu şekilde görmekten tahrik olacak ve sizi düşünmeden yapamıyacaktır.

Seksi Yapmayı Eğlenceli Bir Hale Getirin

Seksi bir ihtiyac yada görev olarak değil de eğlence olarak yapmaya özen gösterin. Sevişme sırasında herhangi bir role bürünmek onu heyecanlandıracak ve seks yalnızlığını kıracaktır.

Vücudunuzu Mutlaka Sevmelisiniz

Partnerinizden kesinlikle utanmayın ve vücudunuzu dilediğinizce sevgilinize gösterin. Erkeklerin hoşuna başka bir şey ise ışıkların altında vücudunuzu incelemektir. Bu zevki onlara mutlaka yaşatmalısınız.

Ne İstediğinizin farkına mutlaka varın ve bilin

Bilhassa seks ya da ön sevişme sırasında konuşan kadınlar erkekleri çok fazla tahrik etmiş olurlar. Sevgilinize ne yapacağınızı ya da size ne yapmasını istediğinizden söz edin.

Kendinize Özgü Bir Hareketiniz Olsun

Erkekler kendi tarzını belli eden kadınlardan asla vazgeçemezler. Onunla sevişirken kendi zevk noktanızı belirleyin ve onun kafasında yer etmek için bu stili her sevişmede mutlaka uygulayın.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.