Sanal aşk’ta dikkat etmeniz gerekenler

25.04.2016
682
Sanal aşk’ta dikkat etmeniz gerekenler
REKLAM ALANI

Sanal sohbet sitesinde veya sanal arkadaşlık sitesinde tanışıp, mutlu bir aşk hayatı yaşamak isteyenlerin sayısı hergün katlanarak artıyor. Sizler gibi yalnızlıktan sıkılan ve real hayatta aşkı arayan aktif insan sayısı 1.2 milyonun  olduğu söyleniyor.Örnek olarak bizim sitemizde bile yani arkadasca.net sohbet ve arkadaşlık sitesinde bile onlarca aşk yaşanıyor.Dikkatimizi çeken bir şeyde bu yaşanılan aşkların kısa sürmesi.Neden sanal alemde aşklar kısa yaşanıyor bu sorunun cevabını sizlere aşağıda sıraladık.

İnsanların en çok korktuğu şeylerden birisiTanıdık çıkma ihtimaliniz

Türk insanlarında genel olarak özgü bir soru vardır örneğin yolda giderken birisiyle tanıştınız yada taksiye bindiniz ilk sorduğumuz sorulardan birtanesi memleketin neresidir? Tabi bu soruyu realde değil sanal ortamdada soruyoruz bu yüzden sanal ortamda tanıdık çıkıcak ihtimalinin vermiş olduğu korku oldukça fazladır Örnek olarak benim kuzenimin oğlunun eşinin teyze tarafından kuzeninin oğlu oralı tanırsın belki?” demek. Tanısa ne olacak o ayrı bir konu ama sanal alemde şehirlerarası yaşadığınız aşkta da ortak noktanız bu olmaması konusunda dikkatli olun. Örneğin chat yada diğer adıyla sohbet ettiğiniz kişi  gerçekten ortak bir tanıdığınız çıktı, Bu hoş rastlantıyı Tesadüfü romantizm  ile birleştirip, kalbinize giden yolu  bir kez daha çalmak varken, Kalbinize çomak sokup kalbinizi ikilemeniz neden?

REKLAM ALANI

Hemen cinsellik konusundan bahsetmeyin

Cinsellik Türk toplumu için ciddi bir yer  olarak günümüzde konumunu yitirmeden koruyor. Özellikle hiç görmediğiniz yada ilk kez sohbet ettiğiniz birine cinsellikle ilgili sorular sormaya başlarsanız, sizi kafasında sapık yada daha farklı  konumlandıracak ve belki de konuştuğunuz bu insanı  korkutacaksınız. Zamanla sohbet  içerisinde başka şeylerde keşfederseniz, Bu konuda uzak durmanızı sizlere öneririz.

Konuştuğunuz kişiyi Sorunlarınızla boğmamaya özen gösterin

Yaşadığımız hayat içinde maalesef sorunu olmayan insan neredeyse yok gibi bir şey,Herkesin iş yerinde, ailesinde, arkadaşları arasında; büyük çaplı, küçük çaplı bir  çok sorunu olabiliyor. Çalıştığınız  işten nefret ediyor olabilirsiniz ya da ailenizle çok ciddi bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Bu sorunlarla sohbet ettiğiniz karşı cinsinizi  bunaltmak yerine, kendi yakın arkadaşlarınızla çözmeye çalışmanız daha yerinde bir karar olacaktır.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.