Mutlu Ve Uzun Evliliklerin Sırları

28.11.2016
1.330
Mutlu Ve Uzun Evliliklerin Sırları
REKLAM ALANI

Evliliği bir gemiye benzetirsek ona bindiğimizde açıldığımızın engin denizlerin bazen dalgalı bazen sakin bazen fırtınalı olduğunu bilmemiz gerek.Önemli olan o geminin rotasını bu dalgalardan fırtınalardan kurtarıp doğru yöne ulaşmaktır.Evliliklerde bu sorunlu zamanları sakin en iyi şekilde geçirmek evliliğin daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır.
1-Evlilik hayatınız boyunca anlaşmazlıklarınız olabilir. Önemli olan anlaşmazlıkların varlığı değil, onları çözerken ilişkinizi en az yıpratacak yöntemi uygulamanızdır.
2-Hem eş hemde en yakın arkadaş olun.Eşinize karşı dürüst olun. Unutmayın aslında her biriniz, bir diğeri için oradasınız. Hiçbir şey bundan daha değerli olamaz.
3-Yatak odanız aslında sizin ayrı ayrı olamayacağınızı size hatırlatan en güzel göstergedir.Asla kin tutmayın ve bunu yatak odanıza taşıyıp sırtı dönük şekillerde yatmayın. Geceleri yatak odasında birlikte uyuyacağınızı veya evin içinde yine baş başa olacağınızı aklınızdan çıkarmayın.
4-Düzenli olarak ona “Nasılsın? Gerçekten nasıl hissediyorsun?” sorularını sormayı ihmal etmeyin.Onu düşünüp ilgilendiğinizi hissettirin.
5-Herkes kendine yakıştırmayıp gurur yapabilir ama yanlış yoldasınız. Evliliğinizde bir sorun olduğunda uzmanlara danışma fikri sizi korkutmasın. Evlilik danışmanları eşinizle aranızdaki olası problemlerde iletişim kurmanızı kolaylaştırır.
6-İkinizle ilgili konularda tekil değilde çoğul konusun. Sonuçta siz artık biz oldunuz.Herhangi bir konuda cümleye “Ben” kelimesi ile başlamanız eşiniz tarafından saldırgan bir tutum gibi algılanabilir.
7- Fikir ayrılıkları rahatsız edici değildir. Hatta eşinizi daha iyi anlamanız için size fırsat yaratır. Onu dikkatli biçimde dinleyin ve tam olarak ne söylemek istiyor bunu anlamaya çalışın.
8-Bir konuyu tartışırken, eşinizin size karşı tavrından rahatsız olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda sorun yaratmaktansa konuyu mümkün olduğu kadar kısa kesmeye çalışın. Ona dönüp “Bu konuyu burada kapatalım”deyip ikinizden birinin az bir süre uzaklaşıp sakinleştikten sonra birdaha konuşmayı deneyin.
9- Onunla ilgili güzel şeyler düşündüğünüzde, ona, bunu söyleyin. Hemen söyleyin! Güzel sözler ve iltifatlar, sizin ilişki bankanızda ki en önemli yatırımınızdır.
10-Asla gurur yapmayın sabır tüm kapıları açacaktır.Eşlerin fedakar olmaları en ufak sorunda güçsüz düşmemeleri savaşçı olmalarıda evliliğin daha uzun sonsuz olmasını sağlamaktadır.

11-Son olarak evlilik hayatınıza 3.kişileri asla dahil etmeyin.Eşinizle problemlerinizi kendi aranızda konuşup tatlıya bağlayın.

REKLAM ALANI

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.