Meditasyon ile cinsellik yolları

19.04.2016
610
Meditasyon ile cinsellik yolları
REKLAM ALANI

Merhaba sevgili arkadasca.net sohbet ve arkadaşlık sitesi üyeleri ve sitemiz siz değerli ziyaretcileri bu gün sizlere,Cinsellik yolu ile ilişkinizi daha güzel hale getirebileceğiniz önerilerimizi paylaşacağım;Bu öneriler aşağıda sıraladığımız gibidir.Düzenli cinsel meditasyon, tek başına ya da eşiniz ile sevişirken birbirinizin iletişimi için çok uygun hale gelebilir. Ya cinsel meditasyon nasıl olmalıdır?;İşte sizlere bu sorunun yanıtını aşağıda sıraladık.

1.Kural

Eşiniz yada sevgiliniz ile siz rahatsız olmayacağınız sakin bir yer seçimi yapın .Herhangi bir kesinti olmadan düzenli olarak yapılan cinsel meditasyondan çok iyi sonuçlar alabilirsiniz.

REKLAM ALANI
  1. Kural

Her gün aynı yerde ve aynı zamanda meditasyon yapmak için kendinize vakit ayırın. Bu mutlaka yapmalısınız  bu kural olmasa da ancak rutin olarak yapmanız halinde konsantrasyonunuz daha yüksek seviyede olacaktır.

  1. Kural

Kendinize vakit olarak 20 dakikalık bir seans belirleyin. Günlük olarak en uygun meditasyon süresi 20 ile 30 dakika arası olarak biliniyor.

  1. Kural

Rahat olmayı tercih edin. Meditasyon yaparken, ister oturabilirsiniz isterseniz uzanabilirsiniz. Ancak omurganızın düz olduğundan olmalısınız. Bu pozisyon vücut ve kollarınızın rahat olmasını sağlayacaktır. Kollarınızın rahatlığına dikkat etmelisiniz. Oturur pozisyonda iseniz, kollarınızı iki yana sarkabilirsiniz. Veya kollarınızı kucağınızda rahat olarak tutabilirsiniz. Çenenizin omurganıza göre daha uyumlu bir şekilde dik olmalı. Gözleriniz isterseniz açık, isterseniz kapalı olabilir. Sadece odada veya bulunduğunuz çevrede sadece bir nesne üzerine odaklanmaya çalışın.

  1. kural

Nefes alış verişinize çok dikkat edin. Derin ritmik şekilde nefes almaya başlayın ve en az 5 dakika boyunca bu harekete devam edin. Nefesi burnunuzdan alın ve akciğerlerinize kadar ulaşmasını sağlayın. Nefes aldıktan sonra 10 saniye tutun ve yavaş yavaş ağzınızdan nefesi verin.

  1. Adım

Nefesinizi normal bir şekilde almaya başlayın. Hala her nefese dikkat etmelisiniz. Nefes alışverişiniz hiç bir zaman çok önemli değil, derin ve ritmik olmalıdır.

  1. Adım

Meditasyon yaparken eşinize yada sevgilinize  odaklanın  enerjik yerlerinde yoğunlaşın. Ve cinsel düşüncelerle  eşiniz yada sevgilinizle iletişime geçin. Nefes alıp verirken, kendinizi ve seviştiğinizi düşünün. Yine nefes alıp verirken, eşinizin yada sevgilinizin enerji alanına arzularınızı gönderin. Bu düşüncelerin, belirli olmasına gerek yoktur. Sadece genel anlamda düşünmek daha sizler için verimli olabilir. ” Biz, cinsel ve ruhsal olarak uyum içindeyiz. ”

  1. Adım

Partnerinizle  bu meditasyonu mutlaka yapın. Gözlerinizi kapatsanız dahi aynı odada ve yüzünüz birbirinize dönük olsun. Senkronize olarak derin nefes alıp verin. Partneriniz nefes alırken, siz tutun. Bu harekete 5 dakika boyunca yapın. Düzenli ve ritmik nefes alıp vermeye başladığınızda, doğal olarak nefes alıp verme kalıpları nufüz edecektir..
Belirli düşünceler ya da belirli durumlara odaklanmak istiyorsanız siz ve eşiniz vaktine karar verebilir, ya da birbirlerinize özel düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.