Cinsel performansı artıran mucize besinler nelerdir

25.04.2016
710
Cinsel performansı artıran mucize besinler nelerdir
REKLAM ALANI

İnternet’te sörf yaparken yada cinsellik ile sıkıntılarınız varsa sizinle paylaştığım bu önerileri gözden geçiriniz.

 

ZENCEFİL BİTKİSİ : Duyguları harekete geçirmek için yapılan içkilerin karışımında kullanılan bu özel bitki zencefil, cinsel isteği de oldukça artırıyor.Bundan dolayı yediklerinize ya da içtiklerinize bir tutam da olsa zencefil ekleyebilirsiniz.

REKLAM ALANI

ÇİLEK MEYVESİ : Güzel ve leziz olduğu kadar cinsel yaşamda da bir hayli etkili  olan çilek neredeyse her derde deva olan meyvelerden birisi.Afrodizyak etki içeren çilek aynı zamanda

cilde de çok iyi geldiği söyleniyor.

BAL: Mucizevi besin bal, cinsel gücü artırmanın yanı sıra.Seks açısından, çok farklı alanlarda tarihte kullanıldı.

Eski Yunan ve Ayurvedikler balı, erkeklerin spermlerini güçlendirmek için kullandılar.

FINDIK: Her derde deva olan bu besinde b vitamini oldukça çok vardır.cinsel gücü artmasına da faydalı oluyor.

Fındık, içerdiği tüm maddelerle günün stresi,çalışma yoğunlu ve bedensel ve zihinsel yorgunlukları gidermede oldukça etkili rol oynuyor.

VANİLYA: Hem bedeni, hem de sinirleri kuvvetlendirir, cinsel güc performansını artırır.

Tatlı ve kek yaparken bol bol kullanılabilirsiniz.

İNCİR: Bayların cinsel gücünü artıran çok güçlü afrodizyaklardan biri de incir. E ve B vitaminleri açısından çok zengindir.Sindirimi kolaylaştıran incir cinsel yaşamınızı da renk katma yolunda sizlere  yardımcı olacaktır.

MUZ: Muz bromelain isimli bir enzim içerir bu enzim cinsel gücü ve libidoyu yükseltir.

Muz, seks sırasında erkeğin enerjisini artırarak cinsel gücü artırır.

HAVYAR: Çok uzun yıllardır afrodizyak olarak kullanılmaktadır.İçerdiği çinko miktarı nedeniyle erkeklik hormonlarının yapımını artırıyor.

 

KEREVİZ: Çeşitli iç salgı bezlerine etki eder ve onların çalışmasını artırır.

Erkeklerde cinsel faaliyeti çok arttırarak vakitsiz iktidarsızlığı önler özellikle 30’lu yaşlarda mutlaka tüketin.

ÇİKOLATA:  Herkes tarafından çok sevilen çikolata  beyin etkinliğini hızlandıran maddeler bulunuyor.Bunlardan birisi ise , erotoninin yapı taşı olan ve rahatlama duygusu veren  triptofan, diğeri  ise depresyon geçirenlerin daha mutlu olmasını sağlayan feniletilamin.

Aşık olanların beyni de feniletilamin salgıladığı için, çikolatanın afrodizyak olduğu düşünülüyor.

Belki de bu rahatlatıcı özelliği nedeniyle adet kanamaları öncesinde ya da sırasında hormonların etkisiyle gerginlik yaşayan kadınlar çikolata tüketiyor.

Oysa çikolata, tarihte ara ara  katı kuralları olan gruplar tarafından yasaklanmış.

Bunlara örnek verecek olursak, Aztekler, çikolatanın afrodizyak olduğunu düşünüyordu.Bu nedenle, içinde çikolata olan tüm yiyecekleri, kesin bir biçimde kadınlara yasakladılar.

SARIMSAK: İçersinde bulunan glikoz ile protein, kalsiyum, fosfor, demir ve A, B, C vitaminleri barındıran sarımsak, cinsel performansı artırır ancak doğru kullanılmadığında da partnerinizi kaçırır.Dikkat etmemiz gereken unsur asla çiğ olarak tüketmemeniz.

 

LAHANA: İçinde bulundurduğu  bazı enzimler sayesinde cinsel gücü artırıyor.Yapılan araştırmalar neticesinde:Lahana tüketen erkeklerin yüzde 90’ının aşırı cinsel istek duyduğunu doğruluyor.

 

KUŞDİLİ: Bütün salgı bezlerini dengeli bir şekilde çalışmasını sağlar.Bay ve kadınlarda olduğu gibi cinsel iktidarsızlığın giderilmesinde yardımcı olur.

 

KIRMIZI BİBER: Mutluluk hormonu endorfin üretimine yardımcıdır “capsaicin” adlı verilen bileşeni içerimektedir.Bu bileşenin kan dolaşımını ve kalp ritmini hızlandırdığını, bunun da cinsel performansı tetiklemesine sebeb olduğunu ortaya çıkartıyor.

 

MAYDANOZ: Mucizevi bitki maydanoz, Bir vitamin deposudur.Mutlaka yemeklerimizde tüketmemiz çok faydalıdır.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.